Térfigyelő rendszerek 

A települések közbiztonságának javításában a mai világban elengedhetetlen a települések térfigyelő kamerákkal történő megfigyelése, mely nem csak a rend fenntartását szolgálja, hanem pl. a közlekedés lassulását is magával hozza.

 Kamera típusban a 3 MP - 4K IP kamera felhelyezését javasoljuk, melyek teljesen időjárás állóak, minimum Full HD- minőségben képesek a videó felvételére, rongálás biztos kivitelűek, infra-ledekkel rendelkeznek, melyek biztosítják az éjjellátást is.

 2015-ben a Belügyminisztérium által kiadott „Közbiztonság növelését szolgáló önkormányzati fejlesztés támogatása” kamerarendszer kiépítési pályázatának műszaki követelményeinek megfelelő kamerákat helyezünk ki minden esetben.

 Magyarország számos pontján, több településen építettünk ki e pályázat keretén belül térfigyelő kamerarendszert. BM-es referenciamunkáink közé tartozik Bagamér, Balatonmáriafürdő, Balatonberény, Balatonmagyaród, Újszentiván település térfigyelő kamerarendszere is.

 E mellett a kamerák mindegyike külön szoftver nélkül 20m-en belül képes a gépjárművek rendszámainak olvasására.Természetesen lehetőség van a gépjárművek rendszámainak külön elemzésére is. A kamerák árammal történő megtáplálását és jeltovábbítását POE technológiával végezzük.

 A videofelvétel rögzítéséhez több csatornás IP DVR rögzítő egység szükséges, mely lehetővé teszi igény szerint a rendszer további kamerákkal való bővítését. Ha Önöknél már kiépítésre történt ilyen rendszer, a bővítést is meg tudjuk oldani. A kamerák másodpercenként 30 db fényképet készítenek, és csak akkor történik felvétel, ha a képek között bármilyen változás észlelhető. A mozgás végezte után további 30 másodpercig történik felvétel.

 

 A kamerák, a rögzítő és az 5Ghz-es adattovábbító eszköz tápellátását a legközelebbi elektromos forrásról oldjuk meg.

 

A kamerák jelének továbbítására a kamera oldalon nagy teljesítményű 5Ghz-es Mikrotik,Ubiquti, LigoWave eszközöket használunk, melyek képesek a HD minőségű jel folyamatos továbbítására a központi vevő felé.

 

 

Kapcsolat

Név: LNL Group Solutions Kft.

Telephely: 8800 Nagykanizsa, Király út 9-11.

Adószám: 24722429-2-20            

Cégjegyzékszám: 20-09-073835

Számlaszám: CIB bank 10700275-68292698-51100005    

email: info@lnl.hu

Mobil: +36-70/4529135