HD

kamerákkal dolgozunk

Legyen szó akár egy intézményi kamera rendszerről, biztos lehet, hogy a legjobb minőséget kapja. Cégünk kizárólag HD kamerákat épít.

Bővebben

100%

IDŐJÁRÁSÁLLÓSÁG

Mi nem teszünk különbséget! Nálunk nem létezik beltéri kamera.Minden kameránk IP65 szabvánnyal rendelkezik, mely teljes mértékben ellenáll akár szélsőséges időjárási körülményeknek is. Fémházas, rongálás védett kameráinknak köszönhetően nem kell tartania az illetéktelen rongálástól.

Bővebben

99% feletti

RENDSZÁMDETEKTÁLÁS SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS

Saját fejlesztésű, speciális kameraszoftvereinknek köszönhetően 99% os hatékonysággal kameráink képesek a gépjárművek rendszámainak detektálására, melynek köszönhetően pillanatok alatt visszakereshető a településen bármely gépjármű.

Bővebben

Célunk, hogy szolgáltatásainkat a rugalmasság, megbízhatóság, precizitás jellemezze meglévő és új ügyfeleink számára. 

Küldetésünk településeken keresztül összefonódó intelligens térfigyelő hálózat kialakítása, melyben egy személy vagy gépjármű teljes, akár több száz kilométeren tartó mozgása is nyomon követhető. Fejlesztés alatt álló Intelligens keresési algoritmusoknak köszönhetően a megfigyelni vagy visszakeresni kívánt személy, objektum, rendszám percek alatt beazonosíthatóvá válik, így könnyítve hatékonyan a rendvédelmi szervek munkáját.

 

Garancia

Minden általunk kiépített kamerarendszerre feltétel nélküli 12 hónap garanciát vállalunk, mely természetesen magában foglalja a kiszállási költséget is. Van lehetőség a garanciaidő meghosszabbítására is karbantartási szerződés megkötésével, mellyel a garancia +24 hónapra is meghosszabbítható.

Üzembiztonság

Minden rendszerünket, legyen az egy egyszerűbb intézményi kamera rendszer vagy egy bonyolult térfigyelő hálózat, úgy tervezzük meg, hogy üzembiztosan, hibamentesen hosszú távon működjenek. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat építjük be rendszereinkbe.

Karbantartás

Az egyik legfontosabb eleme a kamera rendszereknek. Cégünk a kiépítést követően analóg rendszereknél semmilyen esetbe sem teszi kötelezővé a karbantartást, de erősen ajánljuk. Szükség van a kiépített analóg rendszerek folyamatos szoftverfejlődésének naprakészen tartására, az esetleges hibák megelőzésére, térfigyelő rendszernél pedig a folyamatos felülvizsgálatra.

Támogatás

Nem hagyjuk cserben a kiépítést követően sem! Minden kiépítésünk során új ügyfelünknek részletesen bemutatjuk rendszerünk működését, használatát. Minden esetben használati utasítást hagyunk a teljes rendszerről. Amennyiben megakad a rendszer használata során, kollégáink telefonon vagy távoli segítségnyújtás során azonnal segítenek.

Fejlesztés

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre, mind kamerák, átjátszók és szoftverek terén. Célunk folyamatosan a legújabb és a legmegbízhatóbb technológiák alkalmazása.

Kamerák

Kizárólag HD kamerákkal dolgozunk! Intézmények részére a 2MP-3MP-4MP-5MP SuperAHD kamerákat ajánljuk, melyek természetesen elérhetőek már varifokális objektívvel is. Térfigyelő rendszereink tervezésekor minden helyszínen figyelembe vesszük a megfigyelni kívánt területet, és a megfelelő tudású kamera kerül felhelyezésre. Térfigyelő rendszereinket minden esetben 3MP től a 4K felbontású kameráinkkal szereljük.

960Tv  felbontású kamerák

Semmilyen körülmény között nem ajánljuk. Alacsony felbontásuknak köszönhetően,amennyiben a megfigyelt terültet több 10m távolságban helyezkedik el, minden esetben értékelhetetlen képet kapunk.

PTZ mozgatható kamerák

Mozgatható zoomolható kamerák alkalmazását kizárólag abban az esetben javasoljuk, amennyiben a megtekintő helyiségekben folyamatos felügyelet van. A PTZ kamerákkal a felhelyezendő kamerák darabszáma jelentősen csökkenthető, a megtekintési terület nagyba növelhető. 

Varifokális kamerák

A varifokális objetívvel rendelkező kamerákkal elérhető, hogy kizárólag az a terület váljon megfigyelhetővé, amire szükség van. Akár nagyobb távolságok is megfigyelhetővé válnak. 

Kapcsolat

Név: LNL Group Solutions Kft.

Telephely: 8800 Nagykanizsa, Király út 9-11.

Adószám: 24722429-2-20            

Cégjegyzékszám: 20-09-073835

Számlaszám: CIB bank 10700275-68292698-51100005    

email: info@lnl.hu

Mobil: +36-70/4529135